La Cantània ja és aquí!

May 5, 2017

Doncs sí: ja tenim la Cantània a tocar! Dimecres vinent és el gran dia! Els nens i les nenes de Cicle Superior pujarem a l'escenari de l'Auditori de Barcelona per interpretar la cantata "La nit dels Malsons". A més, ho farem acompanyats de set-cents nens i nenes més d'altres escoles de Catalunya, que aviat és dit! Ah, i finalment coneixerem en Lluc i la Guardiana de la Por... serà una experiència única.

 

Avui hem treballat de valent: al matí hem enllestit les túniques que ens posarem a la part final de la cantata i a la tarda hem fet un dels últims assajos abans de l'actuació. I és que volem estar ben preparats! A les fotos ens podeu veure concentrats tot fent els moviments de la cançó "Els guardians de la por".

 

Ara és el moment!

 

 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès