Fem el cap de la medusa

October 23, 2017

Per fer el cap de la medusa hem fet servir la tècnica de paper maché i els companys/es de tercer ens han ajudat.

 

Primer vam inflar un globus gran i resistent i el vam col·locar sobre un suport per tal de facilitar i estabilitzar el procés de construcció. Tot seguit, vam agafar paper de diari i vam fer trossos (estripant, no pas retallant). Vam barrejar aigua amb cola i vam impregnar el paper de diari; cobrint tot el globus amb els papers encolats, Ara ens mancarà deixar-lo eixugar durant uns dies, bàsicament fins que quedi dur. Després podrem treure el globus que ens ha servit de base. Quan estigui ben eixut ja el podrem pintar. 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès