3r La cooperació

November 10, 2017

La cooperació és la posada en comú de mètodes per assolir uns objectius que satisfacin les necessitats del col·lectiu. En la cooperació l'èxit d'un depèn sempre i en tota manera de l'èxit dels altres, es treballa unint esforços i aprofitant els diferents talents de cada integrant del grup. A tutoria, els alumnes de tercer hem treballat la cooperació a partir de la reflexió i el joc. Un dels jocs és el que veieu en imatges, "El riu" on els alumnes han hagut de creuar un riu ple de cocodrils passant per sobre de les pedres (les fulles de diari). Totes i tots han gaudit i han après que col·laborant s'aconsegueix tot el que es proposin.

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès