Anem al Palau de la Música

February 22, 2018

Ahir el cicle mitjà vam anar a passar el dia a Barcelona, a veure una obra al Palau de la Música. Abans vam poder donar una volta pels voltants de la catedral de Barcelona, on vam esmorzar passejant pels carrers del barri gòtic. A continuació vam anar al Palau de la Música, un edifici modernista super bonic que ens va deixar impressionats. El Palau de la Música Catalana és una perla arquitectònica del modernisme català, l'única sala de concerts declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.

 

 

Dins vam poder gaudir de l'obra "Cobla 2.0" amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, una nova manera d'entendre i viure la música per a cobla. Vam gaudir molt de la música, dels artistes i del lloc. Va ser una experiència molt enriquidora.

 

A l'acabar vam anar caminant pels carrers, Sant Pere més alt, Passeig Lluís Companys, fins arribar al Parc de la Ciutadella, on vam dinar i jugar.

Va ser un dia complet! Bon temps, aprenentatge i diversió!

 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès