Ens convertim en Miró!

April 11, 2018

A les dues últimes sessions de plàstica ens hem posat a la pell de Joan Miró, hem estat descobrint qui era, la seva vida i la seva obra. I per fer-ho quina millor manera que convertir-nos en artistes, com ell, i crear obres a través de la seva tècnica.

Dimecres passat vam fer uns quadres, que ens han quedat xulíssims, utilitzant els colors que a Miró més li agradaven: el blau, el vermell, el verd, el groc... i contrastant aquests colors amb el negre de les línies.

I avui hem reproduït una de les seves escultures més conegudes, que està ubicada al Parc Joan Miró, de Barcelona, "Dona i ocell".

Aquestes activitats ens han servit per familiaritzar-nos amb l'artista, del qual en podrem aprendre molt més el proper dijous 19 d'abril amb la sortida que realitzarem, junt amb els i les alumnes d'infantil, a la Fundació Joan Miró, a Barcelona. 

Després d'haver treballat tantes coses sobre Miró, tenim moltes ganes de visitar la seva Fundació!!!

 

 

 

 

 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès