Visita a la potabilitzadora i al Museu de les Aigües de Cornellà

December 17, 2018

Relacionat amb el projecte de l'aigua que fem tota l'escola, cicle mitjà i superior vam anar d'excursió a la potabilitzadora de Sant Joan Despí i al museu de l´aigua de Cornellà de Llobregat. A la potabilitzadora ens van ensenyar tot el procés per potabilitzar l'aigua, des de que arriba del riu Llobregat fins que s'envia a les cases. Després vam anar al museu Agbar de Cornellà on vam esmorzar, on el vam visitar i vam veure un dels edificis modernistes de la Central Cornellà i la instal·lació hidràulica de vapor original que conviu amb les modernes bombes d’impulsió. A l'acabar l'activitat vam dinar  i després vam tornar amb l'autocar. Ens ho vam passar molt bé a part de seguir aprenent més coses de l'aigua.

 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès