Reptes cooperatius a educació física

February 20, 2019

Amb els alumnes de cicle inicial fem reptes cooperatius a educacio física. Els desafiaments físics cooperatius són situacions d’aprenentatge en les que es combinen un determinat repte amb la superació necessària per superar-lo.

 

El fet que el repte estigui dirigit a la superació d’un problema i no, com passa en les activitats competitives a superar a altres persones, la simplicitat de les normes i la novetat que per a l’alumnat suposa aquest tipus d’activitats, afavoreix la integració de l’alumnat amb més dificultats i a la vegada no limita les possibilitats de l’alumnat amb major habilitat, que utilitza les seves destreses no només en el seu propi benefici, sinó també per ajudar als companys.

 

Fotos de 1r

 Fotos de 2n

 

 

 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès