Estratègies de lectura: taller d'hipòtesis

March 11, 2019

Els alumnes de sisè curs hem realitzat un taller d'hipòtesis que consistia en llegir una revista digital que es diu Bitxos, on a partir de la lectura de diferents titulars de notícies, fèiem prediccions del contingut de la notícia. Fer una hipòtesi és una de les estratègies lectores més comunes i utilitzades pels lectors competents per arribar a una comprensió profunda d'un text. El lector anticipa què li dirà el text a partir del que ja li han dit, però també a partir del que sabia abans de començar a llegir, basant-se en els seus coneixements previs. Els alumnes van fer reflexions molt interessants. Va ser una activitat molt xula i profitosa!

 

 

 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès