Projecte "El cos humà"

April 4, 2019

Avui els alumnes de cicle inicial hem acabat el projecte del segon trimestre: El cos humà.

A través de moltes activitats diferents i divertides hem après moltes coses.

Hem fet recerca d'informació a partir de llibres; ens va visitar l'avi de l'Alia de 1r, que és metge, i la seva tieta, i ens van explicar moltes coses sobre el cos humà; hem après quins són els principals òrgans i la seva funció; els alumnes de 5è van venir a ensenyar-nos l'esquelet que havien construït i ens van explicar quins eren els principals ossos del cos, el fèmur és l'os més llarg del cos humà! També vam elaborar un esquelet amb bastonets de les orelles i vam treballar els músculs, gràcies a aquests podem fer ganyotes, però és important fer estiraments i fer-nos massatges per cuidar-los.

Finalment hem parlat sobre allò important per cuidar el nostre cos, com ara menjar sa i fer esport.

Ha estat un projecte amb el qual ens ho hem passat genial!!!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès