Projecte "Els oficis"

June 17, 2019

Aquest trimestre ha estat curt, però els alumnes de cicle inicial hem treballat de valent en el projecte "Els oficis".

Per parelles hem elaborat murals d'informació sobre l'ofici que havíem triat i l'hem exposat a la resta de companys i companyes, ens ho hem passat molt bé alhora que apreníem.

Hem tingut la gran sort de comptar amb pares, mares, familiars i amics que han vingut a explicar-nos en què consisteixen els seus oficis i hem pogut realitzar nosaltres mateixos petites tasques dels oficis en qüestió, ha estat molt divertit i no ens n'oblidarem pas.

Així doncs, MOLTÍSSIMES GRÀCIES al Mingo (mecànic), a la Candi (veterinària), a l'Eloy, el Sergi i la Mercè (policia local i mossos d'esquadra), al Joan (arquitecte), al Toni (paleta), al Vincent (catador d'enoturisme) i a la Mireia (higienista dental).

 

 

 

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès