Primer JUGADRAC!

March 6, 2020

El primer JUGADRAC ja ha arribat a l'escola! 

Avui ha estat un dia ben diferent, hem jugat tot el dia, sí, sí, ho heu llegit bé TOT EL DIA. Voleu que us ho expliquem?

Al matí, en arribar hem trobat diversitat de jocs escampats per tot el pati: jocs  de punteria, la pentaca, una cursa de xapes, malabars, paracaigudes, un mikado gegant, circuits de cotxes, esquís cooperatius, xanques, raquetes de pilota basca, bales.... No hem parat d'anar d'un joc a l'altre sense parar. Ha estat molt emocionant.

A la tarda, circulant lliurement per les aules de l'escola hem compartit aquells jocs especials que havíem portat de casa.

Ha estat un dia molt i molt especial, un dia actiu però molt relaxant alhora, un dia que ens ha permès descobrir com podem jugar pel fet de jugar, com sense competir també podem gaudir, com amb el joc podem compartir, conviure,  riure, aprendre, emocionar-nos... Un dia per créixer plegades i plegats perquè EL JOC TAMBÉ ENS AJUDA A CRÉIXER.

Agrair des d'aquí al Consell Esportiu de l'Alt Penedès per haver-nos cedit aquest material que hem pogut descobrir. Gràcies!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès