Anglès 6è - Restaurant

March 9, 2020

The students of 6th year, on course of studying the healthy and the non-healthy habits on a diet chose to do a recreation of a restaurant. Initially it was thought for an in-class performance, however they agreed to put it up in the blog. I believe they did good performances, congratulations to all!  We hope you enjoy.

 

Mentre estudiaven els hàbits saludables i no saludables els/les estudiants de 6è van decidir fer una obra de teatre on representaven un restaurant. Inicialment estava pensat per a classe només, però van accedir a posar-la al bloc. Em sembla que van fer una bona feina, felicitats a tothom! Desitgem que gaudiu.

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Adreça

Escola El Drac

Zona Pastells sud, s/n
08796 Pacs del Penedès 

a8022586@xtec.cat

Tel: 93 817 11 97

© Escola El Drac. Pacs del Penedès